FORTBILDNING FÖR PEDAGOGISTOR

Jag planerar att erbjuda kurser för pedagogistor, i syfte att stödja och fortbilda. Det kommer att bli en mix av bl a föreläsningar, reflektionsövningar, dokumentationsövningar, lärande samtal och egna uppgifter med fokus på yrkesrollen, egna ställningstaganden, pedagogisk dokumentation, projektfördjupning och systematiskt kvalitetsarbetet. Det blir 2 halvdagar i höst och 3 halvdagar i vår. Vi kommer hålla till i centrala Göteborg. Det finns 12-15 platser i varje grupp och grupperna är slutna under hela utbildningen.

Det kommer även finnas möjlighet att komplettera med individuell handledning 2-4 gånger under kursens gång. Då besöker jag dig i ditt sammanhang och vi fördjupar oss i just dina förutsättningar.

Vid intresseanmälan eller frågor om kostnad, innehåll mm kontakta mig via info@martinalundstrom.se

/Martina L

Share

Lämna ett svar