HÖGTRYCK

Många börjar slå av på takten och semesterlunken börjar infinna sig bland människor man möter. För egen del är det högtryck inför hösten just nu. Klart är att jag fortsätter på min grundtjänst som 50% pedagogista i Piteå kommun till hösten. Klart är också att jag kommer att arbeta på LTU. Dels i förskollärarutbildningens första kurs, dels i den nätbaserade Pedagogik A-kursen. Jag har också en del externa uppdrag som jag ser mycket fram emot att ta mig an.

Parallellt med detta så försöker jag få min modell för systematiskt kvalitetsarbete med pedagogisk dokumentation som grund klar. Det är inte en modell bestående av mallar, utan en modell som synliggör kvalitetsarbetets olika faser med stöddokument och reflektionsfrågor som är användbara i respektive fas. Det blir förmodligen en del skrivande under semestern, men det kan det vara värt 🙂

Ha en skön sommar och glöm inte att höra av er om ni vill inleda ett samarbete med mig!

/Martina L

Share

Lämna ett svar