OCKSÅ EN DAG PÅ JOBBET…

Mitt arbete är väldigt omväxlande. Vissa dagar står jag på en scen och föreläser för 300 pers. Andra dagar (som idag) arbetar jag hemma med dokumentationer från de organisationer jag samarbetar med. Idag har jag gått igenom formuleringar kring ställningstaganden för Åre kommuns förskolor. Jag sorterar och kategoriserar för att bolla tillbaks till chefer och pedagoger för ytterligare bearbetning. Förståelsebaserad förskoleutveckling är långsiktig och resultatet står i direkt relation till investeringen. Ju fler som blir involverade genom att göras delaktiga, desto bättre.

Är du nyfiken på att få veta mer rekommenderar jag dig att följa mig i sociala medier alt att skicka ett mail till: info@martinalundstrom.se.

Instagram: @motesplatsforlarande

Facebook: Mötesplats för lärande

/Martina L

Share

Lämna ett svar