DIGITALT MORGONKAFFE FÖR REKTORER

I mitt förra inlägg utlovade jag ju tre nyheter. Den första var den utbildning i att använda läroplanen som jag skapat, för att möta det kompetensbehov jag ser ute i landets förskolor. Låter den intressant kan du läsa mer i det förra inlägget. Det jag vill tillägga är att den naturligtvis går att beställa som uppdragsutbildning, då till ett reducerat pris, om ni i ert sammanhang har ett större antal personer som skulle ha behov av den utbildningen.

Nyhet nummer två är ”Digitalt morgonkaffe för rektorer”, med utgångspunkt i några av de områden jag har arbetat med de senaste åren; Att finna och formulera en vision, att leda med visionen som gemensam lykta, att leda en projekterande organisation samt att bygga sitt SKA-arbete på pedagogisk dokumentation bl a. Morgonkaffet dyker upp när jag ser att det finns utrymme i min kalender och syftar till att möjliggöra för dig som rektor att få kompetensutveckla och fördjupa dig samt möta andra rektorer som funderar kring liknande frågor.

Innehållet kommer utgå ifrån frågeställningar jag möter i mitt arbete med rektorer och ledningsgrupper. Upplägget kommer vara följande:

  • 45 min föreläsning utifrån en frågeställning.
  • 45 min reflektion med rektorer från andra organisationer i mindre grupper.
  • 30 min gemensam avslutning med möjlighet att ställa frågor och delge varandra reflektioner.

Efteråt finns möjlighet att boka in rådgivning, mot en extra kostnad, tillsammans med kollegor eller enskilt.

Jag kommer köra samma föreläsning vid två tillfällen samma vecka. Man anmäler sig till den som passar en bäst. Vid varje tillfälle finns ca 20 platser.

11/9 resp 12/9 kl 7-9 Rubrik: Får en rektor i förskolan ha en vision? – Om visionärt ledarskap i en demokratisk organisation

20/11 resp 21/11 kl 7-9 Rubrik: Hur får jag alla med på tåget? – Om att göra visionen till verklighet

Pris: 650:-/tillfälle exkl moms eller 1150:-/exkl moms för båda, om man vill in sig på höstens båda mingel samtidigt.

Anmälan är bindande och görs till info@martinalundstrom.se. Skriv hur många anmälan gäller, vilka e-postadresser som länken ska skickas till samt vilken fakturaadress som fakturan ska skickas till.

Hör av dig om du har några frågor,

/Martina L

Share

Lämna ett svar