FORTBILDNING SOM GÖR SKILLNAD

Tittar in på jobbet en sväng, mitt i semestern och passar på att uppdatera kalendariet för hösten och vintern. Förutom att jag kommer möta nya platser och människor kommer jag också genomföra en del nytt. Jag är angelägen om att den fortbildning jag involveras i verkligen leder till förändring för barnen. Därför utvecklar jag hela tiden mina föreläsningar och nya fortbildningskoncept. Genom föreläsningar når jag ut till många samtidigt, vanligtvis 50-400 personer. Mina workshops är framför allt till för mindre grupper, där vi tillsammans med pedagoger, pedagogistor, ateljeristor m fl processar fram er verksamhetsidé genom konkret material och dokumentationer. Höstens workshops kommer handla om progression i material, som en rättighet för att barn ska kunna uttrycka sig samt om undervisning genom fördjupning i projekt.  Är ni intresserade av att jag kommer till ert sammanhang? Hör av er till mig via: info@martinalundstrom.se

Ha en fortsatt skön sommar!

/Martina L

Share

Lämna ett svar