NYA KONCEPT FÖR KURSER

Jag fortsätter att arbeta som pedagogista samt föreläsa men håller parallellt med det på att utveckla en del nya fortbildningskoncept, mer inriktade på processer och med min bok ”Det synliga barnet – barns perspektiv i kvalitetsarbetet” som utgiångspunkt. Just nu håller jag på att arbeta fram koncept för 1- och 2-dagarskurser inom områdena ”Från vision till verksamhetsidé med delaktiga pedagoger” samt ”Systematiskt kvalitetsarbete med pedagogisk dokumentation som grund”. Kurserna vänder sig till förskolechefer, förskollärare och utvecklingsgrupper i förskolan och kommer framför allt hållas i Piteå och Göteborg. Jag kommer i viss mån även ha möjlighet att hålla kurserna på andra platser om önskemål finns. Är du/ni intresserade? Hör av er till mig så berättar jag mer om upplägg, kostnad mm, info@martinalundstrom.se

/Martina L

Share

Martina L

7 Comments

 1. Jag är väldigt intresserad av din 2 dagars kurs, vill veta mer. Kobbar i Trollhättan så Göteborg skulle passa mig och mina kollegor

  • Hej Susanne!
   Det var roligt att höra. Jag hör av mig till dig via mail.
   Mvh Martina Lundström

 2. Hej! Jag är intresserad av att veta mer kring dina nya utvecklingskoncept.
  Mvh Angelica Lundqvist

  • Hej Angelica!
   Det var roligt att höra. Även du kommer få ett mail under dagen.
   Mvh Martina Lundström

 3. Jag är mycket intresserad av dina två dagars kurs, utvecklingskoncept. Tar tacksamt emot mer information. Göteborg passar jätte bra.

  • Hej Anna!
   Det var roligt att höra. Jag mailar dig mer info.
   Mvh Martina Lundström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *