VÅRENS NYHETER

Dag 1/365 brukar per automatik innebära inspiration och nya tankar hos mig. Under första halvan av 2017 kör jag vidare med mina föreläsningar om demokrati och barns inflytande i förskolan. Två beprövade koncept kommer att vävas ihop till ett, baserat på såväl styrdokument som forskning och rik på reflektionsövningar och praktiknära exempel. Ni som känner till mig vet att det är ett område som ligger mig varmt om hjärtat och det är verkligen ett privilegium att få möjlighet att vara ute och fortbilda och inspirera.

Våren innehåller dessutom en del nyheter för mig. Dels ska jag möta nya målgrupper; förskolechefer och personal som arbetar med pedagogisk omsorg/familjedaghem. Dels kommer jag köra igång med två nya koncept; att göra systematiska analyser med pedagogisk dokumentation som underlag samt om hur en pedagogisk helhetsidé kring en förskolas verksamhet kan driva den framåt. Den senare kommer ni ha möjlighet att lyssna till vid SETTdagarna i maj. Naturligtvis kan ni även boka in mig för att komma ut med de nya koncepten till era sammanhang.

En annan nyhet är att jag själv arrangerar en öppen kvällsföreläsning, för att möta efterfrågan som finns från enskilda pedagoger. Föreläsningen går av stapeln den 30 mars i Öjebyn (utanför Piteå). Välkommen att anmäla er på info@martinalundstrom.se.

Önskar er ett gott och framgångsrikt 2017.

/Martina L

Share

Lämna ett svar