SEMESTERTID = FÖRBEDELSETID

 

Det är semestertid även för mig nu i juli. Det innebär inte att det tänks färre tankar, men att de tankar som tänks får lite mer tid på sig att landa. För mig kommer årets semester innehålla en del förberedelser inför höstens föreläsningar och kurser. Hoppas kunna ta igen den tiden kring jul. Hoppas kan man ju alltid göra 🙂

Vid sidan av jobbet håller jag på att skriva en vetenskaplig text om pedagogisk dokumentation. Därför är jag intresserad  av att få tag på några pedagogiska dokumentationer där pedagogen finns med. Det som händer i förskolan behöver förankras vetenskapligt i större utsträckning än idag för att lyfta förskolans verksamhet. Vill du bidra? Skicka då gärna en dokumentation som jag kan använda i min text. Har du frågor; maila dem till info@martinalundstrom.se

Följ mig gärna på Twitter under sommaren. Där är jag nästan lika aktiv som vanligt @MartinaL71

Ha en skön sommar!

/Martina L

Share

Lämna ett svar